0 Items
Select Page

Qui som?

Lo racó de la Lluisa

UNA MIQUETA DE MI

La meva afició per la costura no és casual, la meva mare ensenyava el tall i confecció i des de petites meva germana i jo sempre teníem l’agulla i les tisores a la mà … trossos de tela …

La botiga s’obre a l’abril de 2015

Durant un parell d’anys anteriors vaig començar a fer productes de costura i poc a poc vaig anar rebent encàrrecs com corones d’aniversari, bosses per a nadons, tovalloles personalitzades amb teles, ninots de drap … i per Nadal molts productes artesanals com arbres, corones d’advent , boles, estrelles … sempre amb teles, cosits i dissenyats per mi.

Gràcies a totes les que formeu part de Lo racó de la Lluïsa es van anar omplint els torns de costura i poquet a poquet es va anar construint el que és ara la botiga taller, un espai de costura creatiu i dinàmic.

ENVIAMENT

Ràpid i segur

GARANTIA 100%

Garantia de satisfacció assegurada

w

SUPORT

Via telefònica o WhatsApp

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp Contacti amb nosaltres per WhatsApp