0 Items
Select Page

CONDICIONS GENERALS

Política de Preus

Els preus que apareixen a la nostra botiga El racó de la Lluïsa són els que estan en vigor en aquest moment i tots els preus inclouen l’IVA corresponent.

Formes de Pagament

Pot formalitzar el pagament de forma còmoda, ràpida i automàtica, mitjançant targeta de crèdit / dèbit (TPV Virtual).

Contra reemborsament i per transferència bancària. Les despeses que cobri el banc de el comprador o l’agència de transport, si n’hi ha, van a compte de comprador.

Formes d’enviament i terminis de lliurament

Els enviaments es realitzaran a través de MRW.

Els terminis de lliurament seran 48/72 h, des del moment que es formalitzi i comprovi amb justificació de el banc el pagament de la compra.

Els ports de l’enviament aniran a càrrec de el comprador sempre i quan no superin 100 € sense impostos.

Devolucions

Atès que Lo racó de la Lluïsa comercialitza productes tallats a la mesura triada pel comprador, no s’admeten devolucions en talls de tela i productes que requereixin ser tallats de peça.

A la resta de productes es permeten sempre que siguin per defecte de fabricació.

No s’admeten devolucions passats els 3 dies des de la recepció del producte.

Pot posar-se en contacte amb Lo racó de la Lluïsa trucant a al telèfon 616581176 o per correu electrònic ll.jardiloran@gmail.com, des d’on intentarem donar resposta a tots els dubtes.

Privacitat

Lo racó de la Lluïsa guarda gelosament la privacitat dels usuaris que visiten la nostra web.

Lo racó de la Lluïsa mai vendrà, cedirà, llogarà o negociarà el seu nom, adreça electrònica, adreça, telèfon o qualsevol altra informació personal a cap tercera part.

Lo racó de la Lluïsa podrà usar el seu e-mail, i ocasionalment el seu telèfon, per comunicar-se amb vostè sobre comandes actuals.

Lo racó de la Lluïsa podrà usar les adreces de correu electrònic de la seva llista de distribució per donar a conèixer nous productes, vendes, promocions o qualsevol altra novetat de Lo racó de la Lluïsa.

 Si vostè és membre de la nostra llista de distribució i vol donar-se de baixa, si us plau, envieu un correu electrònic a ll.jardiloran@gmail.com sol·licitant donar-se de baixa de la llista de distribució.

Per assegurar l’entorn segur de la botiga on-line, tota la informació de la targeta de crèdit està encriptada durant la transmissió i emmagatzemada en un servidor segur.

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp Contacti amb nosaltres per WhatsApp